Dapurku sayang: telur rebus goreng masak merah, Alhamdulillah hari ni dj nak kongsikan satu lagi resepi mudah dan sangat2 menyelerakan. dah lama tak buat telur rebus sambal kan. sebenarnya siang tadi, dj rasa. Dapur sempadan: heavenly carrot cake.., Satu cm nak pesan, kalau anda nak rasa macam cm tulis dan gambarkan, sila jangan skip mana2 bahan untuk kek. untuk topping kek, guna cream cheese dan memang ngam. Cucur kacang hijau ranggup | bicara kak noor, Hari ni kaknoor nak kongsikan resepi cucur kacang yang ranggup untuk adik-adik semua yang suka kan kuih muih untuk sarapan..

Bamz..id : blogger beginner solution, Pengembang template melayani pendaftaran nama domain jasa pembuatan website toko online. http://bamz.co.id/ Secangkir teh sepiring kuih: kuih ulat bulu, Ulat bulu?eh, bukan ulat bulu la tp sejenis kuih yg mudah kita jumpa kat kelantan..entahlah orghe kelate ni suko benar letak nama hok pelik2 kuih-muih. http://fatiniahmad.blogspot.com/2012/04/kuih-ulat-bulu.html Dari dapur madihaa: mee bebola ayam, Madihaa .. ratna petaling jaya, selangor, malaysia dilahirkan dibesarkan berusia 7 terengganu sebelum berpindah pahang & selangor.. http://mamawandiha.blogspot.com/2013/08/mee-sup-bebola-ayam.html