Spekkoek - wikipedia, Spekkoek (indonesisch: spekuk of lapis legit, maleisisch kek lapis) is een indische cake-of koekachtige lekkernij.. Dari dapur madihaa: mee bebola ayam, Kongsi resepi mee sup yang ringkas ni ye. kalau masak jenis2 sup macam ni.. memang kegemaran madihaa & anak2. lebih2 bila ditambah cili kicap tu.. memang bertambah2. Pertukaran guru (egtukar) bukan guru (etukar - ryo, Halluu!! amboi, tajuk entri bukan main lagi yersensitif ala2 kempen pru13 pulak.maaf laentri ini tiada kaitan ngan pilihanraya yang tak tiba-tiba.

Kek lapis cadbury .. 1st layer cake oven, Yesss.. .. 1st layer cake, ngga percaya rasa bisa buat kek lapis sendiri.uhuyyy sejak tinggal kuching sarawak terkenal kek lapis. http://masakanmelly.blogspot.com/2013/05/kek-lapis-cadbury-1st-layer-cake-from.html Secubit garam: kek lapis kukus cream cheese, Asalnya kek ni ditempah oleh ani, dah siap elok dah.. time terbalikkan cake plate, bahagian atasnya melekat kat board.. ermm.. cacat la sket rupa atasnya tu... http://www.secubitgaramnor67.com/2013/09/kek-lapis-kukus-cream-cheese.html Kek coklat kukus lapis cream cheese.. - tiffinbiru., Ida salam mat..akak kemusykilan sikit ..akak dah cuba membuat kek ni..tapi tak menjadi macam photo tu..kek yg akak buat tidak naik..sedangkan akak. http://www.tiffinbiru.com/2012/10/kek-coklat-kukus-lapis-cream-cheese.html